Vaření.czReceptyRoláda z mletého masa s párkem a hermelínem

Roláda z mletého masa s párkem a hermelínem

Jednoduchá roláda pro milovníky jídel z mletého masa.


5.08x
60 min
2×

Ingredience

4 stroužkyčesnek
sůl
1 ksvejce
1 šálekmléko
1 kscibule
2 kshouska
mletý pepř
1 lžícehladká mouka
50 dkgmleté maso
0.5 lžičkydrcený kmín

náplň

3 kspárek
1 kshermelín
3 ksvětší okurka

Postup přípravy

Mleté maso ochutíme solí, pepřem, kmínem, utřeným česnekem, nakrájenou cibulí a přidáme v mléce rozmočené housky, vejce a hladkou mouku. Směs dobře promícháme, případně podle potřeby zahustíme strouhankou. Prostě připravíme tak jako maso na sekanou. Pomocí potravinářské folie vyválíme plát, potřeme hořčicí, dáme na proužky nakrájený párek a okurku a poklademe plátky hermelínu. Opět za pomoci folie stočíme do rolády. Roládu z mletého masa posypeme strouhankou a dáme do pekáčku, podlijeme vodou a dáme péct, až je roláda na povrchu zlatavá. Roládu z mletého masa s párkem a hermelínem nakrájíme na plátky. Jako příloha může být třeba bramborová kaše nebo na co má kdo chuť, vynikající je i studená jen tak na zakousnutí s chlebem.
user-icon

autor Stany


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Roláda z mletého masa s párkem a hermelínem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena