Roláda z mletého masa plněná hermelínem

Recept na sekanou trochu jinak.


3.911x
45 min
2×

Ingredience

4 stroužkyčesnek
1 ksvejce
strouhanka
1 šálekmléko
1 kscibule
2 kshouska
1 lžícehladká mouka
0.5 lžičkydrcený kmín
50 dkgmleté míchané maso

podle chuti

sůl
majoránka
mletý pepř

náplň

hořčice
párek
hermelín
sterilované okurky

Postup přípravy

Mleté maso si ochutíme asi tak jako na sekanou.

Pomocí potravinářské folie vyválíme mleté maso na plát. Plát potřeme hořčicí, poklademe na proužky nakrájeným párkem a okurkami. Poklademe plátky hermelínu. Mleté maso opět za pomoci fólie stočíme do rolády. Roládu z mletého masa posypeme strouhankou a dáme do pekáčku. Podlijme ji vodou a dáme péct do předehřáté trouby.

Roládu z mletého masa plněnou hermelínem podáváme s bramborovou kaší nebo jinou oblíbenou přílohou. Roláda je skvělá i studená s čerstvým pečivem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Roláda z mletého masa plněná hermelínem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká