Roláda z bůčku

Roláda z mletého boku.


4.123x
35 min

Postup přípravy

Pomletý bok dáme do mísy, přidáme mléko, solamyl, sůl a pepř. Šleháme, až se nám všechny suroviny spojí (Já to dám do robotu a šlehám asi půl hodiny). Dáme do lednice do druhého dne odpočinout. Druhý den pokrájíme cibuli nadrobno, osmahneme, přidáme vejce a usmažíme. Měkký salám nakrájíme na kolečka. Masovou směs rozválíme na pomokřeném igelitu, potřeme hořčicí, dáme vajíčka a zakryjeme salámem. Vše stočíme do rolády a dáme péct. Roládu z bůčku podléváme vodou, pečeme pomalu (asi při 110 °C) dozlatova. Jako příloha k roládě z bůčku se hodí bramborová kaše, okurek nebo červená řepa.
user-icon

autor Alapina

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Roláda z bůčku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena