Roláda na celeru s bramborovým knedlíkem

Chutná celerová varianta drůbeží rolády s bramborovým knedlíkem.


3.870x
75 min

Postup přípravy

Mraženou plněnou kuřecí roládu upečeme v troubě. Posypeme solí, grilovacím kořením, podlijeme trochou vody a poklademe kousky másla. Pečeme asi 45 minut, přesně podle návodu. Vystydlou roládu nakrájíme na plátky. Jednotlivé plátky posypeme pepřem.

V připraveném kastrolu si na trošce oleje osmahneme jednotlivé plátky z obou stran, pak je vyndáme na talíř a do výpeku nakrájíme plátky celeru, zalijeme výpekem z pekáče, přidáme masox, trochu vegety a necháme vařit, aby byl celer měkký.

Pak omáčku zahustíme instantní jíškou a vše do hladka rozmixujeme.

Plátky rolády vložíme do omáčky na chvíli prohřát. Podáváme s bramborovým knedlíkem.

Lze podávat i s rýží, brambory, bramborovou kaší nebo houskovým knedlíkem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Roláda na celeru s bramborovým knedlíkem

Zpět na recept