Vaření.czReceptyRoláda na celeru s bramborovým knedlíkem

Roláda na celeru s bramborovým knedlíkem

Chutná celerová varianta drůbeží rolády s bramborovým knedlíkem.


3.870x
75 min

Ingredience

5 plátkůmáslo
1 ksceler
1 ksmasox hovězí
1 ksmražená kuřecí roláda
3 lžíceinstantní jíška Knorr

podle potřeby

olej
voda na podlití

podle chuti

sůl
vegeta
grilovací koření
pepř černý mletý

Postup přípravy

Mraženou plněnou kuřecí roládu upečeme v troubě. Posypeme solí, grilovacím kořením, podlijeme trochou vody a poklademe kousky másla. Pečeme asi 45 minut, přesně podle návodu. Vystydlou roládu nakrájíme na plátky. Jednotlivé plátky posypeme pepřem. V připraveném kastrolu si na trošce oleje osmahneme jednotlivé plátky z obou stran, pak je vyndáme na talíř a do výpeku nakrájíme plátky celeru, zalijeme výpekem z pekáče, přidáme masox, trochu vegety a necháme vařit, aby byl celer měkký. Pak omáčku zahustíme instantní jíškou a vše do hladka rozmixujeme. Plátky rolády vložíme do omáčky na chvíli prohřát. Podáváme s bramborovým knedlíkem. Lze podávat i s rýží, brambory, bramborovou kaší nebo houskovým knedlíkem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Roláda na celeru s bramborovým knedlíkem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena