Rocher

Jednoduchá příprava na bonbony, kterými nikdo nepohrdne. Vhodné i pro návštěvy.


4.821x
30 min

Ingredience

2 lžícevoda
3 lžícecukr krupice
50 ghořká čokoláda
120 gloupané mandle
100 gmléčná čokoláda

podle potřeby

cukr moučka

Postup přípravy

Tři lžíce cukru dáme vařit s 2 lžícemi vody. Mícháme, dokud se cukr nerozpustí a sirup nezhoustne. Mandle dáme do mísy a přelijeme je sirupem. Promícháme. Pomocí dvou lžic tvoříme ze směsi malé hrudky, které přeneseme na plech vyložený pečícím papírem. Hrudky rocher posypeme moučkovým cukrem a pečeme ve vyhřáté troubě na 180 °C 3 - 4 minuty. Mezitím nalámeme čokoládu, kterou rozpustíme ve vodní lázni. Mandlové hrudky namáčíme v čokoládě a necháme vystydnout na mřížce. Rocher podáváme jako bonbon či cukroví.
user-icon

autor null


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rocher

Zpět na recept
Druh jídla
Cukroví
Národní kuchyně
Ostatní
K příležitosti
Vánoční recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena