Řízek Pavlišov

Jistě máte rádi klasiku - ale vepřový řízek s knedlíkem? Kombinace, která je velmi chutná a je tradicí i v našich kuchyních.


3.1103x
60 min
1×

Postup přípravy

Plátky vepřové krkovičky naklepeme, kraje nakrojíme. Maso osolíme a posypeme pepřem. Pak porce obalíme v trojobalu a na oleji upečeme doměkka.

Povaříme si kyselé zelí, které zčásti zalijeme vodou a můžeme mírně osladit cukrem. Knedlíky nakrájíme a ohřejeme.

Upečené řízky Pavlišov podáváme s kyselým zelím a houskovým knedlíkem. Knedlíky a zelí přelijeme rozpuštěným máslem.
user-icon

autor Stáňa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Řízek Pavlišov

Zpět na recept