Řízek Pavlišov

Jistě máte rádi klasiku - ale vepřový řízek s knedlíkem? Kombinace, která je velmi chutná a je tradicí i v našich kuchyních.


3.1103x
60 min
1×

Postup přípravy

Plátky vepřové krkovičky naklepeme, kraje nakrojíme. Maso osolíme a posypeme pepřem. Pak porce obalíme v trojobalu a na oleji upečeme doměkka. Povaříme si kyselé zelí, které zčásti zalijeme vodou a můžeme mírně osladit cukrem. Knedlíky nakrájíme a ohřejeme. Upečené řízky Pavlišov podáváme s kyselým zelím a houskovým knedlíkem. Knedlíky a zelí přelijeme rozpuštěným máslem.
user-icon

autor Stáňa

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Řízek Pavlišov

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena