Řízečky z patizonu

Recept na chutný a jednoduchý oběd z patizonu.


4.470x
60 min
6×

Postup přípravy

Patizon oloupeme a nakrájíme na plátky asi 0,5 cm silné. Každý plátek z obou stran potřeme česnekem rozetřeným se solí. Vejce rozkvedláme s trochou vlažné vody (mléka) a špetkou soli. K hladké mouce přimícháme na jemno nastrouhaný sýr. Každý plátek patizonu obalíme v mouce, ve vejcích a strouhance. Plátky patizonu osmažíme v rozpáleném oleji z obou stran. Řízečky z patizonu podáváme s bramborovou kaší, vařeným bramborem a okurkovým salátem.
user-icon

autor Papunka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Řízečky z patizonu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena