Vaření.czReceptyŘízečky z divokého králíka

Řízečky z divokého králíka

Naprosto jednoduchý recept na smažené řízky z divokého králíka.


2.65x
30 min

Ingredience

1 ksvejce
250 mlmléko
1 kscitron
1 kskráličí hřbet a kýta

podle chuti

sůl

na obalení

strouhanka
hladká mouka

podle potřeby

rostlinný olej na smažení

Postup přípravy

Maso z divokého králíka vykostíme a nakrájíme na malé řízečky. Lehce je naklepeme, osolíme, obalíme v mouce a máčíme ve vejcích rozšlehaných s mlékem. Nakonec řízečky z králíka obalíme ve strouhance. V pánvi rozehřejeme olej, do kterého opatrně klademe řízečky a smažíme po obou stranách dozlatova. Jsou hotové za 8 - 12 minut podle velikosti. Osmažené řízečky klademe na papírový ubrousek a necháme dobře okapat. Řízečky z divokého králíka rozdělíme na talíře a pokapeme citronovou šťávou. Podáváme je s bramborovou kaší.
user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Řízečky z divokého králíka

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena