Risotto s klobásou a houbami

Recept na hlavní chod s vepřovou klobásou na bílém víně s rýží a žampiony.


4.215x
45 min
2×

Postup přípravy

Vepřovou klobásu bez kůžičky nakrájíme na malé kousky. Česnek oloupeme a nakrájíme nadrobno. Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky.

Klobásu osmažíme s česnekem a podlijeme suchým vínem. Přidáme nakrájené žampiony a společně prosmažíme asi 5 minut. Následně přidáme rýži, kterou osolíme a při podlevání vývarem po malých částech vaříme do změknutí. Hotové risotto promícháme s máslem a nastrouhaným sýrem.

Risotto s klobásou a houbami podáváme teplé k hlavnímu chodu.
user-icon

autor Samman


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Risotto s klobásou a houbami

Zpět na recept