Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků. Připravíme si základ krému.
Nejprve si ušleháme z bílků tuhý sníh, do kterého přidáme cukr a šleháme dále. Potom přidáme žloutky a znovu šleháme do pěny. Do hmoty zašleháme 3 vanilkové pudinky nebo jahodové pudinky a 1/2 prášku do pečiva. Nic se nepokazí, jenom je piškot růžového odstínu. Těsto rozetřeme na vymazaný a vysypaný plech a zvolna upečeme.
Během pečení si připravíme krém. Z másla a mouky připravíme jíšku a zalijeme ji mlékem. Svaříme a necháme vychladit. Do vychladlého základu přidáme máslo s cukrem a společně vyšleháme.
Upečený piškot potřeme jahodovou marmeládou a poklademe piškoty namočenými v rumu a kávě v poměru 1:1. Vršek řezů s piškoty potřeme krémem a pocákáme čokoládovou polevou.
Řezy s piškoty uložíme do chladu a necháme ztuhnout. Pak je nakrájíme a můžeme podávat.