Vaření.czReceptyRendlíkové hovězí maso s brambory

Rendlíkové hovězí maso s brambory

Jednoduchý recept na výborný oběd.


4.710x
75 min
1×

Postup přípravy

Maso nakrájíme na menší kostky, obalíme v mouce a orestujeme na oleji. Pak maso zalijme malým množstvím teplé vody nebo vývarem a dusíme doměkka. Průběžně podle potřeby podléváme vodou. Zeleninu očistíme. Cibuli nakrájíme najemno, mrkev na kolečka, brambory na kostičky a celer na proužky. Odebereme požadované množství. Zvlášť orestujeme na cibulce mrkev, celer, brambory a zalijeme vodou. Vaříme asi 10 minut. Zeleninu přidáme k téměř měkkému masu a dusíme společně asi 10 minut, až jsou maso i brambory uvařené. Maso ochutíme solí. Rendlíkové hovězí maso s brambory podáváme s kukuřičným chlebem.
user-icon

autor jana78

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Rendlíkové hovězí maso s brambory

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena