Ředkvičková polévka 2

Polévka s masíčkem a rajčatovými nudlemi.


3.01104x
0

Postup přípravy

Hovězí maso a mrkev uvaříme ve vývaru doměkka a následně nakrájíme na kostičky. Ředkvičky očistíme, nakrájíme na plátky, podusíme na másle, vložíme do vývaru a krátce povaříme. Polévku dochutíme solí a muškátovým květem. Příprava nudlí: Z prosáté mouky, vejce, 1 lžíce vody a rajčatového protlaku vypracujeme nudlové těsto. Necháme krátce odpočinout. Těsto rozválíme na tenké placky a po zaschnutí je obvyklým způsobem nakrájíme tenčí polévkové nudle, které uvaříme v osolené vodě. Do každé porce ředkvičkové polévky vkládáme při podávání příslušné množství krájeného masa, mrkve a polévkových nudlí.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Ředkvičková polévka 2

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena