Tradiční specialita řecké kuchyně.
2 stroužky | česnek |
sůl | |
2 ks | vejce |
50 g | máslo |
3 lžíce | strouhanka |
1 svazek | petrželka |
200 g | jogurt |
450 g | brambory |
600 ml | mléko |
1 ks | cibule |
2 lžíce | rajčatový protlak |
2 ks | lilek |
4 lžíce | parmazán |
4 lžíce | olivový olej |
50 g | hladká mouka |
750 g | mleté maso |
mletý černý pepř | |
800 g | sterilovaná rajčata |
autor 59
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.