Vaření.czReceptyRažniči z vepřového masa

Ražniči z vepřového masa

Vepřové plátečky podávané s tmavým chlebem.


2.91191x
25 min
1×

Postup přípravy

Maso otřeme vlhkou utěrkou, odblaníme a nakrájíme přes vlákno na malé řízky. Naklepeme je, osolíme a potřeme olejem. Vepřové plátky vložíme na rozpálený rošt nebo na mírně vymaštěnou pánev a pečeme na každé straně asi tři minuty. Maso napícháme na špejle a máme hotovo. Ražniči z vepřového masa podáváme s černým chlebem a s jemně nakrájenou cibulí a hořčicí.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Ražniči z vepřového masa

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena