Ražniči v trojobalu

Recept na rychlý a dobrý oběd.


4.26x
45 min

Ingredience

25 dkgslanina
3 kscibule
2 ksklobása
30 dkgtvrdý sýr
tatarská omáčka
50 dkgvepřová kýta

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

trojobal

vejce
strouhanka
hladká mouka

podle potřeby

tuk na smažení

Postup přípravy

Vepřové maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Potom je rozkrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Nakrájíme na kousky tvrdý sýr, slaninu, popř. klobásku a na kolečka cibuli. Potom postupně napichujeme na jehly připravené ingredience v pořadí v jakém uznáme za vhodné. Jestliže máme vše zpracované, tak si připravíme trojobal jako na řízky a vše obalíme. Do trouby si připravíme pekáček s rozehřátým tukem, do kterého ražniči narovnáme a pečeme do zhnědnutí asi při 180 °C. Ražniči v trojobalu podáváme s brambory nebo kaší.
user-icon

autor Laďka.D

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Ražniči v trojobalu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena