Ražniči v kastrůlku

Rychlá pikantní "mňamka" z vepřové krkovice - v jednom hrnci!


3.0264x
90 min

Postup přípravy

Krkovici omyjeme, osušíme a nakrájíme na tenké plátky. Cibuli očistíme a nakrájíme na proužky. Rajčatový protlak osolíme, opepříme a ochutíme pálivou paprikou.



Zapékací misku nebo pekáček vytřeme olejem. Na dno narovnáme plátky masa, na něj klademe plátky salámu. Ty posypeme cibulí, na závěr položíme anglickou, kterou potřeme ochuceným rajským protlakem.

Vrstvy opakujeme, dokud nespotřebujeme suroviny. Poslední vrstvou by mělo být maso. Vložíme do předehřáté trouby a asi po 1/2 hodině pečení vše podlijeme vínem.



Zapékáme ještě další 3/4 hodiny.



Maso podáváme s rýží nebo bramborovou kaší.
user-icon

autor Petrusch


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ražniči v kastrůlku

Zpět na recept