Raw cheesecake s malinami

Recept na úžasný nepečený dezert - je bezlepkový, bez cukru a bez tepelných úprav. Raw záležitost, která je finančně náročnější, ale nemá chybu.


3.37x
30 min

Postup přípravy

Mandle, kešu a datle namočíme přes noc (každé zvlášť). Ráno ovoce i oříšky slijeme.

Nejprve se vrhneme na přípravu korpusu. Budeme potřebovat výkonný mixér. Datle s mandlemi vhodíme do mixéru a promixujeme na hrubost, která nám vyhovuje, těsto je lepší, když trochu křupe. Stěrkou těsto natlačíme na dno menší kulaté formy s odnímatelným okrajem.

Připravíme si krém. Kokosový olej rozpusíme v hrnečku, přidáme javorový sirup a prošleháme. Do mixéru dáme kešu, směs oslazeného kokosového oleje a citronovou šťávu z jednoho citronu. Pečlivě mixujeme, dokud nám nevznikne hladký krém.

Kešu krém rozdělíme - 2/3 rovnoměrně rozetřeme na korpus a uložíme na chvíli do mrazáku. Mezitím do zbytku krému přidáme hrst malin a znovu prošleháme. Ovocný krém rozetřeme na bílý krém a uhladíme. Raw cheesecake s malinami můžeme dozdobit zbylým ovocem a uložíme jej na několik hodin do mrazáku.

Raw cheesecake s malinami vyndáme z mrazáku 20 - 30 minut před podáváním. Servírujeme jej nakrájený na trojúhelníčky, stačí ho kousek, je velmi sytý.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Raw cheesecake s malinami

Zpět na recept