Vaření.czReceptyŘapíkatý celer s parmazánem

Řapíkatý celer s parmazánem

Velice jednoduchý, rychlý a zdravý pokrm.


4.724x
25 min
5×

Ingredience

1 špetkasůl
1 lžičkabazalka
4 lžíceparmazán
1 ksřapíkatý celer
1 špetkamletý černý pepř

Postup přípravy

Celer očistíme a nakrájíme na malé kousky (cca 5 cm). Dáme do osolené vody a necháme 5 - 10 minut povařit. Čím méně, tím více bude celer křupavý. Po povaření slijeme vodu a celer vložíme do zapékací misky, přidáme sůl, pepř a bazalku. Posypeme strouhaným parmazánem a dáme na čtvrt hodiny zapéct do trouby. Řapíkatý celer s parmazánem pak podáváme samotný jako lehký oběd či večeři, popřípadě můžeme použít jako přílohu k masu.
user-icon

autor Gaudencia

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Řapíkatý celer s parmazánem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena