Vaření.czReceptyRakouský bramborový salát

Rakouský bramborový salát

Zkuste jinou variantu bramborového salátu bez majonézy, který jsem ochutnala v Rakousku a chutná opravdu báječně.


4.282x
45 min

Postup přípravy

Brambory očistíme a vcelku uvaříme ve slupce. Necháme je vychladnout, odstraníme slupku a nakrájíme asi na 5 mm široké plátky. Oloupanou cibuli nasekáme nadrobno. Z vody, oleje, octu, cukru, soli a pepře uděláme zálivku. Do mísy dáme brambory s cibulí a zalijeme zálivkou. Pořádně promícháme, aby se všechno dobře promíchalo a dáme do lednice minimálně na hodinu před podáváním. Rakouský bramborový salát podáváme studený jako přílohu k masu nebo jen tak s pečivem k zakousnutí.
user-icon

autor Jaru


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rakouský bramborový salát

Zpět na recept
Druh jídla
Saláty
Národní kuchyně
Rakouská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena