Tento recept pochází ze stále oblíbenější čínské kuchyně. Je to vydatná rajská polévka s vepřovým masem.
Hodnocení
3.8
/ 5 (8x)
Doba přípravy
45 min
Ingredience
1 lžička
cukr
2 lžíce
olej
2 ks
vejce
350 g
rajče
1 lžíce
Glutasol
0.5 lžičky
drcený kmín
120 g
vepřové maso
1 l
vývar z masa a kostí
Postup přípravy
Maso nakrájíme na plátky a prudce osmažíme na oleji. Maso posypeme kmínem a odstavíme.
Rajčata oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Ve vývaru rajčata uvaříme spolu s masem, cukrem a glutasolem. Když polévka zhoustne, vlijeme do ní dobře rozšlehaná vejce a stáhneme z ohně.
Rajskou polévku podáváme teplou s pečivem.