Rajská polévka s kuřecím masem a fazolkami

Výborná rajská polévka, která se dá navařit do zásoby a zamrazit.


4.517x
30 min
3×

Postup přípravy

V hrnci na olivovém oleji orestujeme drobně nakrájenou cibulku a prolisovaný česnek. Přihodíme kousky kuřecího masa a cca 5 minut opékáme.

K základu přidáme vývar, pyré, rajčata, bobkový list, oba druhy fazolí (z konzervy scezené), cukr, sůl, pepř a vaříme 10 minut.

Vychladlou rajskou polévku s kuřecím masem můžeme skladovat v mrazáku až 3 měsíce.

Po rozmražení přidáme do rajské polévky s kuřecím masem polévkové těstoviny a vaříme cca 8 minut (podle návodu na obalu). Na talíři zdobíme petrželkou.
user-icon

autor Maku


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rajská polévka s kuřecím masem a fazolkami

Zpět na recept