Rajská polévka po polsku

Výborná hustá polévka - příjemné a navinulé chuti.


4.513x
90 min
2×

Postup přípravy

Kostru z kuřete dáme vařit společně s očištěnou kořenovou zeleninou, cibulí a masoxem.

Asi po hodině vaření polévku přecedíme, do čistého vývaru přidáme protlaky (GIANA), vaříme ještě asi půl hodiny.

Mezitím si připravíme strouhání: Smícháme mouku s vejcem, mouky dáme tolik, aby se vytvořila tvrdá koule, která pak půjde nastrouhat na hrubém struhadle rovnou do polévky. Rajskou polévku se strouháním ještě pár minut zavaříme. Nakonec vlijeme smetanu.

Rajskou polévku po polsku podáváme teplou.
user-icon

autor monikaka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rajská polévka po polsku

Zpět na recept