Rajská polévka po italsku

Velmi snadné a levné.


3.299x
30 min

Postup přípravy

Hrnec rozehřejeme. Vložíme do něj máslo a necháme jej rozpustit. Zaprášíme jej moukou a připravíme světlou jíšku. Když začne mít jíška zlatavou barvu, přidáme rajský protlak nebo kečup. Krátce zasmahneme a podlijeme vodou nebo vývarem.

Polévku za stálého míchání přivedeme k varu.

Zatím si uvaříme těstoviny podle chuti. Klidně místo těstovin můžeme použít i rýži. Záleží na chuti. Vroucí polévku ochutíme solí a cukrem, případně i pepřem.

Do hotové rajské polévky vkládáme uvařené těstoviny.

Při podávání sypeme porce rajčatové polévky sekanou petrželkou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rajská polévka po italsku

Zpět na recept