Rajčatový dip s olivami

Recept na jednoduchý dip. Hodí se k pečeným bramborám, chlebovým plackám a syrové zelenině.


5.02x
10 min

Ingredience

sůl
1 snítkapetrželka
1 snítkatymián
300 grajče
pepř
150 gzelené olivy
150 gčerné olivy
75 gloupané mandle
mletá pálivá paprika

Postup přípravy

Tymián a petrželku omyjeme, lístky otrháme od stonků a spolu s olivami a mandlemi rozmixujeme na pastu. Rajčata přelijeme vroucí vodou. Stáhneme slupku, odstraníme jadérka a dužinu nakrájíme na malé kostky. Vše smícháme a podle chuti vmícháme sůl, pepř, papriku, aby měl dip pikantní chuť. Rajčatový dip s olivami podáváme vychlazený.
user-icon

autor Neobee

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Rajčatový dip s olivami

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Řecká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena