Rajčatová bruschetta s bazalkou

Rychlý a oblíbený recept na známý italský předkrm.


2.417x
10 min
1×

Ingredience

1 stroužekčesnek
500 grajčata
6 ksstarší chléb
2 lžíceextra panenský olivový olej

podle chuti

sůl
bazalka
čerstvě mletý černý pepř

Postup přípravy

Rajčata omyjeme, osušíme, zbavíme nejedlé části a pokrájíme na malé kousky.

Nakrájená rajčata dáme do misky a smícháme s olivovým olejem, solí, čerstvě mletým černým pepřem a bazalkou.

Krajíce chleba opečeme na olivovém oleji z obou stran do křupava a ještě za tepla vydatně potřeme stroužkem česneku a obložíme rajčatovou směsí.

Rajčatovou bruschettu s bazalkou ihned servírujeme jako výborný předkrm nebo chuťovku.
user-icon

autor Libchen


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rajčatová bruschetta s bazalkou

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.