Rajčata plněná vejci

Recept na čerstvá rajčata plněná míchanými vejci s česnekovou chutí. Podáváme s pikantním máslem a opečeným toastem.


4.414x
35 min

Postup přípravy

Nejdříve si připravíme pikantní máslo. Čerstvé máslo necháme změknout. Feferonky očistíme, zbavíme jadérek a jemně usekáme. Máslo utřeme s hořčicí, solí, feferonkami a jemně usekanou petrželkou. Naplníme do malých, vodou vypláchnutých, mističek (nebo jiných tvořítek) a necháme v chladu ztuhnout.

Rajčata očistíme, rozkrojíme a dužinu vydlabeme. Česnek oloupeme a prolisujeme. Na másle umícháme vajíčka spolu s česnekem a rajčatovou dužinou. Podle chuti osolíme a opepříme. Máslo vyklopíme z tvořítek a půlky rajčat naplníme míchanými vejci.

Rajčata plněná míchanými vejci podáváme s opečeným toastem a pikantním máslem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rajčata plněná vejci

Zpět na recept