Ragú z vnitřností

Pokrmy z vnitřností nemají mnoho příznivců, avšak toto jídlo stojí za ochutnání.


2.954x
60 min

Ingredience

sůl
zázvor
2 lžíceslunečnicový olej
mletý bílý pepř
350 mlhovězí vývar
mletý kmín
2 lžícepšeničná hladká mouka
300 ghovězí játra
300 ghovězí srdce
200 ghovězí ledviny

Postup přípravy

Vnitřnosti omyjeme. Ledviny asi na půl hodiny namáčíme ve vodě. Buď vodu několikrát vyměníme nebo ji necháme protékat.

Ledviny, játra a srdce odblaníme, odstraníme cévky a tuk, osušíme, nakrájíme na menší kostky.

Rozpálíme tuk a vnitřnosti opečeme. Opečené zaprášíme moukou, krátce zapražíme a pak pozvolna za stálého míchání vléváme vývar. Vše osolíme, okořeníme a při mírné teplotě dusíme asi 20 minut.

Ragú z vnitřností podáváme nejlépe s vařenou zeleninou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ragú z vnitřností

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.