Ragú z vnitřností

Pokrmy z vnitřností nemají mnoho příznivců, avšak toto jídlo stojí za ochutnání.


2.954x
60 min

Postup přípravy

Vnitřnosti omyjeme. Ledviny asi na půl hodiny namáčíme ve vodě. Buď vodu několikrát vyměníme nebo ji necháme protékat.

Ledviny, játra a srdce odblaníme, odstraníme cévky a tuk, osušíme, nakrájíme na menší kostky.

Rozpálíme tuk a vnitřnosti opečeme. Opečené zaprášíme moukou, krátce zapražíme a pak pozvolna za stálého míchání vléváme vývar. Vše osolíme, okořeníme a při mírné teplotě dusíme asi 20 minut.

Ragú z vnitřností podáváme nejlépe s vařenou zeleninou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ragú z vnitřností

Zpět na recept