Ragú z vnitřností

Pokrmy z vnitřností nemají mnoho příznivců, avšak toto jídlo stojí za ochutnání.


2.954x
60 min

Postup přípravy

Vnitřnosti omyjeme. Ledviny asi na půl hodiny namáčíme ve vodě. Buď vodu několikrát vyměníme nebo ji necháme protékat. Ledviny, játra a srdce odblaníme, odstraníme cévky a tuk, osušíme, nakrájíme na menší kostky. Rozpálíme tuk a vnitřnosti opečeme. Opečené zaprášíme moukou, krátce zapražíme a pak pozvolna za stálého míchání vléváme vývar. Vše osolíme, okořeníme a při mírné teplotě dusíme asi 20 minut. Ragú z vnitřností podáváme nejlépe s vařenou zeleninou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Ragú z vnitřností

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena