Ragú z mořských plodů

Snadný recept na chutnou omáčku z mořských plodů s rajčaty na přikrytí těstovin.


4.210x
25 min
1×

Ingredience

2 ksčesnek
1 kscibule
2 lžíceolivový olej
0.5 sklenkybílé suché víno
1 konzervaloupaná rajčata
400 gmix mořských plodů

podle chuti

chilli paprička

podle potřeby

rybí vývar

Postup přípravy

Rozmrazené mořské plody překrájíme na menší kousky, propláchneme a osušíme. Červenou cibuli s česnekem a chilli papričkou nakrájíme nadrobno. Ve větší hluboké pánvi osmahneme cibuli s česnekem a papričkou. Přidáme mořské plody, promícháme a prosmažíme pár minut. Plody podlijeme vínem a po odpaření přidáme rajčata. Pomalu necháme pobublávat, stačí 10 - 15 minut. Podle potřeby podléváme po troškách rybím vývarem. Ragú z mořských plodů nakonec dochutíme solí. Ragú z mořských plodů se hodí k těstovinám, nejlépe ke špagetám.
user-icon

autor Samman


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ragú z mořských plodů

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena