Ragú z drůbežích jater

Těstoviny s drůbežím ragú jsou zárukou kvality.


3.3144x
25 min
1×

Postup přípravy

Kuřecí játra důkladně omyjeme, osušíme a nakrájíme nadrobno. Pórek opláchneme, očistíme a nakrájíme na kolečka.

Špagety uvaříme dle návodu v osolené vodě s pár kapkami oleje.

Na pánvi rozehřejeme máslo a játra na něm zprudka opečeme. Přilijeme kuřecí vývar, přivedeme k varu a asi 5 minut povaříme. Přidáme pórek, dalších 5 minut vaříme a nakonec vlijeme pálenku.

V zakysané smetaně rozmícháme do hladka solamyl a vmícháme jej do omáčky, kterou krátce povaříme. Dle chuti dosolíme a opepříme.

Ragú servírujeme v předehřáté misce se špagetami.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ragú z drůbežích jater

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.