Ragú z drůbežích jater

Těstoviny s drůbežím ragú jsou zárukou kvality.


3.3144x
25 min
1×

Postup přípravy

Kuřecí játra důkladně omyjeme, osušíme a nakrájíme nadrobno. Pórek opláchneme, očistíme a nakrájíme na kolečka. Špagety uvaříme dle návodu v osolené vodě s pár kapkami oleje. Na pánvi rozehřejeme máslo a játra na něm zprudka opečeme. Přilijeme kuřecí vývar, přivedeme k varu a asi 5 minut povaříme. Přidáme pórek, dalších 5 minut vaříme a nakonec vlijeme pálenku. V zakysané smetaně rozmícháme do hladka solamyl a vmícháme jej do omáčky, kterou krátce povaříme. Dle chuti dosolíme a opepříme. Ragú servírujeme v předehřáté misce se špagetami.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Ragú z drůbežích jater

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena