Vaření.czReceptyRagú z drůbežích jater a rajčátek

Ragú z drůbežích jater a rajčátek

Jednoduchý, přitom chutný a rychlý pokrm z drůbežích jater a rajčátek.


4.521x
30 min
1×

Ingredience

3-4 stroužkyčesnek
sůl
2 lžícemáslo
2 kscibule
2 lístkybobkový list
mletý bílý pepř
500 gdrůbeží játra
8 kscherry rajče
8 ksmalá rajčátka (žlutá, hruštičky)

příloha

sůl
voda
1 balíčektěstoviny

na ozdobu

1 lžičkamajoránka

Postup přípravy

Zeleninu očistíme a nakrájíme. Česnek utřeme. Játra očistíme, nakrájíme na kousky a vložíme do rozehřátého másla. Pomalu je opékáme, přidáme nadrobno nakrájenou oloupanou cibuli a rajčátka nakrájená na čtvrtky. Ochutíme solí, pepřem, bobkovým listem a utřeným česnekem. Přiklopíme pokličkou a na mírném ohni dusíme 20 minut. Těstoviny vložíme do mírně osolené vroucí vody a uvaříme "al dente". Scedíme a necháme okapat. Ragú z drůbežích jater a rajčátek rozdělíme na talíře, podle chuti posypeme majoránkou a podáváme s těstovinami (vřetena, kolínka).
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Ragú z drůbežích jater a rajčátek

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena