Ragú z drůbežích jater a rajčátek

Jednoduchý, přitom chutný a rychlý pokrm z drůbežích jater a rajčátek.


4.521x
30 min
1×

Postup přípravy

Zeleninu očistíme a nakrájíme. Česnek utřeme.

Játra očistíme, nakrájíme na kousky a vložíme do rozehřátého másla. Pomalu je opékáme, přidáme nadrobno nakrájenou oloupanou cibuli a rajčátka nakrájená na čtvrtky. Ochutíme solí, pepřem, bobkovým listem a utřeným česnekem. Přiklopíme pokličkou a na mírném ohni dusíme 20 minut.

Těstoviny vložíme do mírně osolené vroucí vody a uvaříme "al dente". Scedíme a necháme okapat.

Ragú z drůbežích jater a rajčátek rozdělíme na talíře, podle chuti posypeme majoránkou a podáváme s těstovinami (vřetena, kolínka).


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ragú z drůbežích jater a rajčátek

Zpět na recept