Ragú v housce

Recept na skvělou letní večeři.


5.01x
45 min

Ingredience

2 lžícemáslo
0.3 ksceler
1 ksmrkev
podravka
2 lžícesekaná petrželka
1 lžícehladká mouka
4 lžícesmetana ke šlehání
3 lžícerajský protlak
3 lžícezelené fazolky
250 gvařené maso
2 lžícesterilované cibulky
4 ksvelká houska

Postup přípravy

Nakrájenou zeleninu uvaříme v malém množství vody doměkka. Z másla a mouky uděláme jíšku, kterou zalijeme vývarem ze zeleniny a smetanou. Povaříme na hustou omáčku. Přidáme nakrájené maso, zeleninu, cibulky a ochutíme protlakem. Vše necháme jen krátce projít varem. Nakonec dochutíme podravkou. Housky podélně překrojíme, trochu vydlabeme a do otvoru navršíme ragú. V troubě ještě 5 minut zapečeme. Ragú v housce ihned podáváme.
user-icon

autor květoň


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ragú v housce

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena