Ragú s kotletami

Typická chuť Maďarska.


4.110x
60 min
1×

Ingredience

150 gslanina
3-4 stroužkyčesnek
1 kspálivá paprika
1 ksnaťová cibulka
2 ksvelké rajče
4 plátkyvepřové maso
1 konzervasterilované červené fazole
1 clbílé (červené) víno

podle chuti

čerstvá petrželka
mletý černý pepř

Postup přípravy

Maso očistíme a naklepeme. Česnek oloupeme a nadrobno nakrájíme i s cibulkou. Rajčata i papriku očistíme a nakrájíme na kousky. Petrželku nadrobno nasekáme, nemáme-li čerstvou, použijeme sušenou. Rozpálíme si pánev a na oleji nejprve osmažíme maso. Poté vepřové plátky z pánve vyjmeme, vyměníme je za slaninu, kterou orestujeme do zčervenání, přidáme nakrájenou cibulku, rajčata a papriku. Chvíli smažíme, poté přidáme česnek a petržel. Ze sterilovaných fazolí odlijeme nálev. Do směsi na pánvi vložíme fazole. Povaříme, zalijeme vínem a opepříme. Nakonec vložíme zpátky maso, aby se prohřálo a ragú s kotletami můžeme podávat.
user-icon

autor Marsee

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Ragú s kotletami

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Maďarská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena