Ragú s kotletami

Typická chuť Maďarska.


4.110x
60 min
1×

Postup přípravy

Maso očistíme a naklepeme. Česnek oloupeme a nadrobno nakrájíme i s cibulkou. Rajčata i papriku očistíme a nakrájíme na kousky. Petrželku nadrobno nasekáme, nemáme-li čerstvou, použijeme sušenou.

Rozpálíme si pánev a na oleji nejprve osmažíme maso. Poté vepřové plátky z pánve vyjmeme, vyměníme je za slaninu, kterou orestujeme do zčervenání, přidáme nakrájenou cibulku, rajčata a papriku. Chvíli smažíme, poté přidáme česnek a petržel.

Ze sterilovaných fazolí odlijeme nálev. Do směsi na pánvi vložíme fazole. Povaříme, zalijeme vínem a opepříme. Nakonec vložíme zpátky maso, aby se prohřálo a ragú s kotletami můžeme podávat.
user-icon

autor Marsee


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ragú s kotletami

Zpět na recept