Pstruh s mozzarellou

Recept na pstruha na másle pečeného a s mozzarellou.


4.25x
30 min
1×

Ingredience

100 gmáslo
1 kspstruh
250 glilek
250 gmozzarella
250 gcherry rajče
5 grybí koření

Postup přípravy

Pstruha nebo štiku očistíme a okořeníme kořením určeným na ryby. Podle chuti přidáme špetku pepře. Pstruha položíme na pekáč na plátky másla. Plátky másla dáme na rybu a kolem na pekáč. Přidáme rozpůlené rajčátka a na kolečka nakrájenou cuketu nebo lilek. Pekáček se pstruhem dáme do předem vyhřáté trouby na 200 °C a pečeme asi 20 - 25 minut. Po 20 minutách rybu a zeleninu zkontrolujeme. Pokud je upečená dokřupava a rajčátka s lilkem měkká, vyndáme z trouby. Pstruha rozdělíme podle porcí na talíře a na rybu položíme plátky mozzarelly, kterou trochu osolíme a můžeme podávat. Pstruh s mozzarellou je výborný buď s pečivem nebo s baby brambory.
user-icon

autor tomi

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pstruh s mozzarellou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty istrijské kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena