Pstruh plněný žampiony

Dobré jídlo, na jehož přípravu stačí 30 minut.


4.452x
30 min
3×

Postup přípravy

Pstruhy vykucháme, očistíme a omyjeme. Pstruhy posolíme, pokapeme citronem a asi na hodinu necháme odležet. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Nasekanou cibuli osmahneme na slanině, přidáme žampiony a podusíme. Směs promícháme. Pstruhy naplníme podušenou směsí a každého zvlášť důkladně zabalíme do čtverce alobalu vymazaného máslem. Pstruhy plněné žampiony pečeme v horké troubě 10 - 15 minut. Hotové pstruhy plněné žampiony podáváme přímo v alobalu, který nařežeme tak, aby šťáva nevytekla. Jako přílohu podáváme brambory s máslem, citronem a nakonec je posypeme zelenou petrželkou. Pstruha plněného žampiony můžeme připravit i na grilu.
user-icon

autor JozefJ

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pstruh plněný žampiony

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena