Kuřecí plátky, voňavé provensálským kořením, jsou chutné a jejich příprava je jednoduchá.
60 g | máslo |
1 lžička | solamyl |
3 ks | cibule |
2 lžíce | kečup |
1 ks | mrkev |
2 lžičky | provensálské koření |
1-2 lžíce | worcesterová omáčka |
4-6 plátků | kuřecí prsní řízek |
1 miska | mražené fazolky |
cironová šťáva | |
2 lžíce | sterilovaná kukuřice Znojmia |
2 lžíce | sterilovaný hrášek Znojmia |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
pepř | |
podle potřeby | |
olej na smažení | |
na ozdobu | |
zelená petrželka |
autor Dana
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.