Provensálská kachna

Kachnička potřená velkou spoustou česneku je pečená s nakrájenou okurkou.


3.0707x
120 min
1×

Postup přípravy

Kachnu potřeme utřeným česnekem se solí, posypeme kmínem. Na rozehřátém sádle osmahneme cibulku, na tento základ vložíme kachnu prsíčky dolů, podlijeme, pekáč přikryjeme alobalem a kachnu upečeme, občas podléváme, obrátíme a přeléváme. Tučná místa propichujeme vidličkou, aby přebytečný tuk vytekl. Potom ho sebereme. Ke konci alobal sundáme, aby se maso začalo červenat, okurku nakrájíme na špalíčky, obložíme jimi kachnu, necháme prohřát a podáváme s brambory.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Provensálská kachna

Zpět na recept