Vaření.czReceptyPřírodní křehká krkovice

Přírodní křehká krkovice

Tento křehký pokrm si připravíme den předem a pak je rychlá příprava a výborný výsledek.


3.2132x
0

Postup přípravy

Krkovici omyjeme a naklepeme. Jogurt smícháme s tatarkou a do této směsi maso balíme. Musí být celé ze všech stran zakryté. Druhý den jogurt omyjeme, krkovici osušíme a okořeníme. Pak rozehřejeme olej a plátky na něm z obou stran pečeme do červena. Přírodní křehká krkovice je nejlepší s pečenými brambory. Takto připravené maso chutná opravdu křehce.
user-icon

autor Konvalinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Přírodní křehká krkovice

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena