Přílohové toasty z trouby

I když nevlastníte toastovač, můžete si připravit křupavé pečivo jako přílohu třeba k polévce.


2.85x
30 min
1×

Postup přípravy

Troubu rozehřejeme asi na 170 °C. Máslo rozpustíme. Petrželku nebo pažitku nasekáme nadrobno.

Každý toast potřeme máslem a posypeme sušeným česnekem, nasekanou zelení a bohatě strouhaný sýrem s bylinkami.

Toasty vložíme na plech vyložený pečícím papírem a poté do vyhřáté trouby. Zapékáme asi 15 minut, až jsou na povrchu zlatavé a křupavé.

Přílohové toasty z trouby chutnají nejlépe třeba k česnekové polévce místo krutonů.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Přílohové toasty z trouby

Zpět na recept