Prešovské brambory

Brambory podle jednoho slovenského receptu. Prešovské brambory zapékané s klobáskou.


3.715x
45 min
1×

Postup přípravy

Brambory a cibule oloupeme a nakrájíme. Brambory na plátky, cibule na tenká kolečka. Rovněž klobásy rozkrájíme na kolečka. Troubu předehřejeme na 200 °C. Zapékací mísu vymastíme máslem, dno poklademe bramborovými plátky, které osolíme a opepříme. Pak rozložíme kolečka klobásy a cibule, vše okmínujeme. Takhle postupujeme do upotřebení všech ingrediencí, jen je důležité, aby poslední vrstvou byly brambory. Česnek oloupeme a prolisujeme do kysané smetany. Na brambory nastrouháme sýr a vše zalijeme připravenou smetanou. Zapékáme zhruba 30 - 40 minut a prešovské brambory ihned podáváme.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Prešovské brambory

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena