Pražma na grilu

Recept na výbornou pražmu připravenou na grilu s chutí citronu a rozmarýnu.


4.132x
45 min
9×

Ingredience

4 větvičkyrozmarýn
1-2 kscitron
4 kspražma

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

podle potřeby

100 mlolivový olej
1 špetkamletá sladká paprika

Postup přípravy

Vykuchanou rybu omyjeme, osušíme a do kůže uděláme ostrým nožem několik šikmých zářezů. Citron nakrájíme na plátky. Olivový olej promícháme s paprikou. Celou rybu, včetně dutiny břišní, řádně potřeme olejem, osolíme a opepříme. Každou pražmu naplníme 2 plátky citronu, větvičkou rozmarýnu a pevně uzavřeme do alobalu. Takto připravené ryby necháme několik hodin odležet v chladu. Alobalové balíčky s rybou grilujeme při střední teplotě z každé strany přibližně 10 - 15 minut. Grilovanou pražmu podáváme se zeleninovými saláty, omáčkami a pečivem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pražma na grilu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena