Připravte si lahodnou domácí rajčatovou polévku, která v sobě snoubí sladkost zralých rajčat, vůni čerstvé bazalky a jemnost rozpuštěné mozzarelly. TRecept vás provede jednoduchým postupem, díky němuž vykouzlíte polévku, po které se okamžitě zapráší!
Suroviny jsou uvedeny zhruba na jednu porci, každopádně můžete přidat či ubrat cukru podle chuti.
Kouzlo jménem rajská polévka: Jak uvařit tu nejrychlejší, nejsladší, nejlepší?
Rajská polévka má zástupy skalních fanoušků, a to nejen u nás, ale po celém světě. Vaří se v mnoha různých podobách, s různými bylinkami, ale ten sladkokyselý rajčatový základ - ten zůstává všude stejný. Rajská polévka je dokonale jednoduchá, sytá a nekonečně variabilní lahůdka. Pojďte si s námi uvařit takovou, na kterou právě máte suroviny a chuť!

Mějte ve spíži trvanlivé zásoby. Konzervy se na rychlé vaření hodí vždycky
Konzervy jsou nedocenitelnou pomocí v každé kuchyni. Dlouho vydrží a dovedou vytrhnout trn z paty, když dojdou čerstvé potraviny. Díky konzervám nemusíte hned běžet do obchodu, spolehlivě si totiž vystačíte se zásobami ve špajzu. Navíc na ně většinou ani nepotřebujete otvírák. Co můžete z konzerv snadno připravit?

Autor:DrWiza

Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena