Povidlové mlsání

Recept na zdravé mlsání.


4.05x
20 min

Postup přípravy

Povidla (domácí se mohou přisladit) a ostatní suroviny smícháme, drcených piškotů přidáme tolik, ať je směs dostatečně hustá. Plech vyložíme alobalem nebo pečícím papírem a směs na ní rozprostřeme na sílu stébla. Směs necháme schnout nejlépe v topné sezóně na topení a ve velmi vlažné troubě dosušit, až povrch zatvrdne a není lepivý. Doba sušení je asi 5 až 7 dní. Potom povidlové mlsání nakrájíme na čtverečky 2 x 2cm. Je to výborné pro děti místo bonbonů, rum můžeme vynechat.
user-icon

autor bobeška

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Povidlové mlsání

Zpět na recept
Druh jídla
Cukroví
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Recepty na dětskou party

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena