Portugalské roštěnky

Maso potřené česnekem a obalené ve vejci se sýrem. Podáváme s dušnými fazolkami, žampiony a rajčetem.


3.0648x
45 min

Postup přípravy

Maso naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme česnekem a jednu stranu namočíme ve vejci rozšlehaném se sýrem, pak maso opečeme po obou stranách v oleji. Na jiné pánvi na másle orestujeme žampiony, zalijme vínem, přidáme protlak, fazolky a dusíme. Roštěnky podáváme obalenou stranou nahoru, do středu dáme fazolky a na ně položíme rajče opečené na másle.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Portugalské roštěnky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena