Vaření.czReceptyPórková pomazánka s vejci

Pórková pomazánka s vejci

Recept na vynikající pomazánku. V létě můžeme podávat jako salát.


4.56x
15 min

Postup přípravy

Větší pórky očistíme a nakrájíme na kolečka. Vejce uvaříme natvrdo, vychladíme, oloupeme a nastrouháme. Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a také nastrouháme. Do mísy dáme připravené suroviny, promícháme a přidáme smetanu. Pórkovou pomazánku ochutíme solí a pepřem podle chuti a necháme vychladit. Pokud připravujeme pomazánku jako salát, přidáme více smetany. Vychlazenou pórkovou pomazánku s vejci mažeme na bílé pečivo.
user-icon

autor viana

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pórková pomazánka s vejci

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena