Vaření.czReceptyPórková polévka s mletým masem

Pórková polévka s mletým masem

Recept na chuťově výbornou polévku.


3.08x
0

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Zpěníme ji na oleji a přidáme mleté maso. Když je maso opečené, přidáme vařící vodu, sůl, koření a vaříme, až je maso měkké. Přidáme sýr a mícháme, aby se rozvařil. Poté do polévky přidáme očištěný a nakrájený pórek, krátce povaříme a zalijeme vínem. Polévku s pórkem a mletým masem necháme přejít varem a podáváme. Mleté maso používáme raději jen vepřové - je dříve měkké. Víno podle chuti suché, polosuché. Lučina může být i bylinková. Střídáním těchto přísad má polévka pokaždé jinou chuť, pokaždé je vynikající a na stole se dlouho "neohřeje".
user-icon

autor drajana

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pórková polévka s mletým masem

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Německá

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena