Pomerančový salát s fenyklem a ančovičkou

Chutná kombinace salátu. Hodí se nejen na léto.


5.04x
10 min
1×

Postup přípravy

Nožem odkrojíme spodek a vrch pomerančů. Pokračujeme kolem dokola, pomeranč musíme důkladně zbavit celého bílého povrchu, takže neloupeme, ale odřežeme. Pomeranče nakrájíme na malé kostky.

Z fenyklu sundáme tvrdé části, střed umyjeme pod tekoucí vodou a nakrájíme na slabé proužky.

Olivový olej v misce smícháme se solí, pepřem a pár kapkami citronové šťávy. Přidáme nakrájený fenykl s pomerančem, ančovičky a dobře promícháme.

Pomerančový salát s fenyklem a ančovičkou podáváme vychlazený jako chuťovku.

user-icon

autor null


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pomerančový salát s fenyklem a ančovičkou

Zpět na recept