Pomerančový džus

Recept na pomerančový džus, výborný v létě, kdy se potřebujeme něčím dobrým zchladit.


3.48x
30 min

Postup přípravy

Použijeme větší pomeranč bez jader, dobře očištěný. Ten vaříme asi 20 minut v papiňáku v 1 litru vody. Zvlášť si svaříme zbytek vody s cukrem a kyselinou citronovou. Pomeranč rozmixujeme a smícháme se svařenou vodou. Necháme vychladit. Domácí pomerančový džus můžeme ihned koštovat.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pomerančový džus

Zpět na recept
Druh jídla
Nápoje
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena