Vaření.czReceptyPomazánka z vepřového masa ve vlastní šťávě

Pomazánka z vepřového masa ve vlastní šťávě

Recept na masovou pomazánku z měkoučkého vepřového masa se vám bude určitě hodit. Pomazánku si můžete dát ke svačině, večeři nebo prostě jen tak.


0.00x
10 min

Ingredience

1 špetkasůl
0.5 kscibule
1 kelímekžervé
2 kssterilovaná okurka
1 lžícedijonská hořčice
1 balenívepřové maso ve vlastní šťávě

Postup přípravy

Cibuli a sterilované okurky nakrájíme na jemno. Přidáme balení vepřového masa  ve vlastní šťávě a vidličkou rozmačkáme v misce společně s cibulí a okurkami. Pak přidáme dijonskou hořčici a žervé a opět rozmačkáme vidličkou. Pomazánku osolíme podle chuti. Pomazánka z vepřového masa ve vlastní šťávě skvěle chutná s čerstvým chlebem. Časová náročnost přípravy tohoto jídla je asi 10 minut.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pomazánka z vepřového masa ve vlastní šťávě

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena