Pomazánka z vepřového masa ve vlastní šťávě

Recept na masovou pomazánku z měkoučkého vepřového masa se vám bude určitě hodit. Pomazánku si můžete dát ke svačině, večeři nebo prostě jen tak.


0.00x
10 min

Postup přípravy

Cibuli a sterilované okurky nakrájíme na jemno. Přidáme balení vepřového masa  ve vlastní šťávě a vidličkou rozmačkáme v misce společně s cibulí a okurkami. Pak přidáme dijonskou hořčici a žervé a opět rozmačkáme vidličkou. Pomazánku osolíme podle chuti.

Pomazánka z vepřového masa ve vlastní šťávě skvěle chutná s čerstvým chlebem.

Časová náročnost přípravy tohoto jídla je asi 10 minut.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pomazánka z vepřového masa ve vlastní šťávě

Zpět na recept