Vaření.czReceptyPomazánka z vajec a tresčích jater

Pomazánka z vajec a tresčích jater

Zdravá pomazánka, která je za chvíli hotová. Snadný recept na rychlé pohoštění.


4.58x
20 min
1×

Ingredience

4 ksvejce
1 kscibule
1 svazekředkvičky
10 dkglučina
1 konzervatresčí játra

na ozdobu

bylinky

podle chuti

súl

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo a po vychladnutí nastrouháme na hrubém struhadle. Ředkvičky nakrájíme na nudličky a malou cibuli na jemno. Lučinu utřeme se solí, přidáme vejce, ředkvičky, cibuli, tresčí játra a vše dobře promícháme. Pomazánku z vajec a tresčích jater mažeme na plátky veky nebo bagety a zdobíme bylinkami podle chuti. Pomazánka z vajec a tresčích jater je výborná i jako pohoštění pro přátele a hosty při nejrůznějších příležitostech.
user-icon

autor lumik

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pomazánka z vajec a tresčích jater

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena