Pomazánka z vajec a tresčích jater

Zdravá pomazánka, která je za chvíli hotová. Snadný recept na rychlé pohoštění.


4.58x
20 min
1×

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo a po vychladnutí nastrouháme na hrubém struhadle. Ředkvičky nakrájíme na nudličky a malou cibuli na jemno.

Lučinu utřeme se solí, přidáme vejce, ředkvičky, cibuli, tresčí játra a vše dobře promícháme.

Pomazánku z vajec a tresčích jater mažeme na plátky veky nebo bagety a zdobíme bylinkami podle chuti.

Pomazánka z vajec a tresčích jater je výborná i jako pohoštění pro přátele a hosty při nejrůznějších příležitostech.
user-icon

autor lumik


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pomazánka z vajec a tresčích jater

Zpět na recept