Pomazánka z uzenáčů

Pomazánka jako od rybáře.


4.620x
20 min

Ingredience

0.3 kscibule
50 gmajonéza
2 ksvejce natvrdo
1 kssladkokyselá okurka
1 kspaprika sterilovaná v oleji
1 ksvelký uzenáč

podle chuti

sůl
hořčice
citronová šťáva

Postup přípravy

Rybu vykostíme, zbavíme kůže a maso spolu s vejci uvařenými natvrdo, oloupanou cibulí a odkapanou paprikou pomeleme. Uzenáče můžeme nahradit i uzenou makrelou. Směs spojíme majonézou, přidáme na kostky nakrájenou okurku, ochutíme hořčicí, citronovou šťávou a solí. Všechno důkladně promícháme. Čertovu pomazánku z uzenáčů necháme odležet. Pomazánka z uzenáčů je dobrá s chlebem.
user-icon

autor Ludvo

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pomazánka z uzenáčů

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena